Introduceti adresa de email:

Sustinut de FeedBurner


Actiune pentru cresterea sigurantei in trafic

In perioada15 noiembrie – 15 decembrie, Mercedes-Benz Romania desfasoara pentru a doua oara in Romania un program gratuit de verificare si reglare a luminilor exterioare adresat tuturor posesorilor de autovehicule marca Mercedes-Benz. Actiunea, demarata in premiera anul trecut in Romania, va avea loc in Centrele Autorizate de Service Mercedes-Benz din tara.

Mercedes-Benz a fost prima companie auto din Romania care a realizat anul trecut o actiune special dedicata testarii luminilor la nivel national. La nivel global, aceasta actiune a fost demarata de Mercedes-Benz inca din anii 50.

Pentru al doilea an consecutiv, demersul Mercedes-Benz Romania este sustinut de Parteneriatul Roman de Siguranta Rutiera GRSP Romania si de partenerii sai, printre care se numara ministerele de resort, precum si importante institutii publice pe piata auto din Romania.

Global Road Safety Partnership (GRSP) este un program al Bancii Mondiale, gazduit de Federatia Internationala a Crucii Rosii, si reuneste organizatii din sectorul guvernamental, privat si al societatii civile pentru actiuni ce au ca scop siguranta in trafic in tari aflate in procesul de dezvoltare.

(sursa:traficmedia.ro)


» Citeste si:

Comenteaza

 

 

 

Puteti folosi aceste tag-uri HTML

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*