Introduceti adresa de email:

Sustinut de FeedBurner


ARR a aplicat amenzi de peste 50 milioane de lei în 2009

Autoritatea Rutieră Română (ARR) a verificat un număr de 228.937 autovehicule în trafic în acest an, cu 14% mai multe faţă de anul trecut şi a aplicat amenzi în valoare de 50.623.000 lei, ca urmare a 16.084 de procese verbale încheiate.

Din totalul autovehiculelor verificate, 36.300 au fost autoturisme şi 184.300 autovehicule de transport marfă. La acestea se adaugă 1.794 şcoli de şoferi şi 5.667 de vehiocule destinate transportului de mărfuri periculoase.

În urma controalelor, ARR a retras, suspendat, sau anulat 564 de licenţe, certificate sau autorizaţii.

Pe de altă parte, în cursul anului 2009, Autoritatea a eliberat 37.617 licente/certificate pentru transportul public şi pe cont  propriu, 1.6143 de autorizatii pentru şcoli auto şi 1.480 autorizaţii pentru instructori auto.


» Citeste si:

2 comentarii la ARR a aplicat amenzi de peste 50 milioane de lei în 2009

  • GavrilA

    Ce bine ar fi daca aceste amenzi ar fi date pentru ABATERILE GRAVE.DAR MAJORITATEA AMENZILOR SUNT DATE ABUZIV. Sunt situatii cand rolul A R R aR trebui sa fie acela de indrumare si nu acela de dat amenzi sarmanilor care traiesc de pe o zi pe alta impovarati de atatea dari si de hartuirea acestor organe, adevarate plosnite.
    Parafrazandul pe marele Creanga pot sa spun asa Nu stiu cum o fi in alte judete dar in Bacau de cand a venit la conducerea arr si a ITM partidul la putere este o nenorocire. Firmele mari de transport care spaguiesc , caci au de unde, sunt lasate in pace iar o amarata de agentie de turism sau un transportator mai mic, care abia isi poate plati salariile , sunt frecate sistematic . Cand A.R.R prin Vasile CHIRIAC , cand ITM prin CUCUIAN Cristian.
    Chiar nu se sesizeaza nimeni de “sus” asupra acestor abuzuri savarsite de cei doi ?

  • GavrilA

    erata vezi in textul de mai sus PARAFRAZANDU-L

Comenteaza

 

 

 

Puteti folosi aceste tag-uri HTML

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*