Introduceti adresa de email:

Sustinut de FeedBurner


Asigurarea minune: iti recuperezi banii in 7 zile

accidentAsirom a lansat o polita de asigurare care permite unui client RCA al companiei sa solicite direct acesteia despagubirea pentru daunele produse in urma unui accident rutier din vina altui sofer. Ulterior, Asirom va recupera banii de la asiguratorul vinovatului.

Denumita Casco Partener, polita scuteste clientii RCA ai companiei de timpul pierdut si neplacerile cauzate in urma unui incident auto cu un sofer asigurat la alta companie.

Cei de la Asirom estimeaza ca recuperarea individuala a daunelor produse in urma unui incident auto poate dura si cateva luni.

Compania sustine ca noua polita garanteaza ca banii vor fi primiti in cel mai scurt timp posibil, in cel mult om saptamana de la acceptarea dosarului complet. Cei de la Asirom spun ca vor reusi sa vanda peste 100.000 de polite Casco Partener pana la sfarsitul anului.

Tariful de prima variaza intre 30 si 160 de lei/an, in functie de categoria vehiculului si de suma asigurata declarata, platita integral la incheierea contractului.

Polita, valabila doar pentru Romania
Polita este valabila pentru accidentele care au avut loc in Romania si se poate incheia pe perioade de sase sau 12 luni.

Un client care detine o Dacia Logan 1.4 va plati 414 lei pentru achizitionarea pachetului RCA si Casco Partener. Anterior, pentru acelasi autovehiculul, polita RCA costa 466 lei. Totodata, tariful de prima pentru Casco Partener se ridica la 44 lei pentru Dacia Logan 1.4.

Asirom are circa 600.000 de clienti, care au incheiat o polita de asigurare auto obligatorie. Polita Casco Partener nu se adreseaza clientilor care detin o asigurare facultativa Casco.

(sursa:stiriauto.ro)


» Citeste si:

Comenteaza

 

 

 

Puteti folosi aceste tag-uri HTML

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*