Introduceti adresa de email:

Sustinut de FeedBurner


Asiguratorii auto dau tot mai multe tepe!

Cu polita RCA intr-o mina si o plangere in cealalta, zeci de soferi le-au cerut ajutorul politistilor din Bucuresti. Sustin ca au avut ghinionul sa fie loviti in trafic, dar compania de asigurari Carpatica, unde cei vinovati aveau asigurare le-ar fi transmis ca accidentul nu a avut loc. Uluiti de un asemenea raspuns, oamenii vor sa-si caute dreptatea pana in panzele albe.

In acesta situatie se afla mai multi soferi care au fost prinsi intr-un carambol.
Trei masini s-au lovit in lant. Un sofer nu a franat la timp si a oprit intr-un autoturism care la rindul lui a intrat in cel din fata.
Politia a facut o cercetare la fata locului iar nevinovatii au primit asigurarea obligatorie a celui care i-a lasat pietoni. Cand sa isi primeasca banii pe reparatii de la compania de asigurari Carpatica li s-a comunicat ca cererea a fost respinsa.

Raspunsul din partea companiei de asigurare a fost ca: “nu corespund avariile, ca accidentul nu s-a petrecut asa”

Acelasi raspuns l-a primit si alt sofer implicat in alt accident.

Omul conducea masina pe un drum cu prioriate cand, de pe o strada laterala a iesit o soferita care nu a respectat indicatorul cedeaza trecerea. In ciuda evidentelor compania de asigurari nu a vrut sa o despagubeasca. Explicatia data de compania de asigurare: acel accident nu s-a intamplat. Masina a fost vandalizata de proprietar. A fost lovita cu un obiect contondent.

Suparata ca a fost facuta minicinoasa victima a depus plangere la politie. In aceeasi situatie sunt cel putin 200 de soferi care vor sa deschida si un proces civil.
Intr-un comunicat de presa, firma de asigurari precizeaza ca toate accidentele prezentate sunt de fapt tentative de frauda.


“Acestea se intampla datorita unor persoane care nu urmaresc decat insusirea unor despagubiri necuvenite prin inscenarea de accidente sau schimbarea culpei intr un eveniment eveniment rutier” , se arata in comunicat.

Politistii au inceput cercetarile fata de asigurator pentru inselaciune.

(sursa:incont.ro)


» Citeste si:

Comenteaza

 

 

 

Puteti folosi aceste tag-uri HTML

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*