Introduceti adresa de email:

Sustinut de FeedBurner


Audi este cea mai creativa marca premium

audi tt rsAudi si-a adjudecat primul loc in clasamentul de creativitate Horizont. Revista de marketing si publicitate selecteaza anual cele mai creative companii si marci din Germania. Bogatia de idei a marcii Audi a facut deja o impresie extraordinara pe parcursul anului in cadrul a numeroase concursuri de creatie nationale si internationale, acesta fiind factorul care i-a asigurat victoria in clasamentul Horizont.

Clasamentul Horizont este unul dintre cei mai importanti indicatori de creativitate pentru diviziile de marketing si de publicitate ale unei companii. Sunt supuse evaluarii cele mai importante 45 de concursuri de creatie nationale si internationale, din toate sectoarele de comunicare comerciala, precum tiparituri, TV, marketing direct si publicitate interactiva.

La evaluare au fost luate in considerare si premiile Cresta. Anul acesta, compania Audi si-a adjudecat mai multe dintre aceste premii. La acest concurs de creatie, filmul promotional Robbery pentru pachetul de dotari exclusiviste A4, filmul Urban Carving pentru Audi quattro si anuntul Bulletproof au impresionat un juriu international de inalt calibru. Din acesta au facut parte 62 de profesionisti de top in domeniul creatiei din 40 de tari.

Premiile Cresta sunt una dintre cele mai prestigioase competitii de marketing si publicitate din  lume. Incepand din 1993, acestea au oferit recunoastere in fiecare an celor mai stralucite minti din industria internationala de publicitate, comunicare si marketing. Conceptele originale si calitatea executiei sunt criteriile decisive luate in considerare de juriu pentru departajarea castigatorilor. In acest an, juriul a evaluat candidati din 51 de tari.

In plus fata de Premiile Cresta, in 2009 Audi si-a adjudecat de asemenea premii in cadrul Clio Awards, Golden Award of Montreux, ADC Europe si New York Festivals. Printre materialele premiate se numara filmele promotionale pentru modelele Audi Q5, Audi Q7 Clean Diesel, tehnologia diesel TDI si victoriile marcii Audi din domeniul sporturilor cu motor.

Cea mai creativa lucrare din domeniul comunicarii in spatiu amplu a fost intr-un mod cat se poate de evident instalatia Audi Coastline Marina in cadrul Design Miami, aceasta fiind recompensata corespunzator in cadrul premiilor red dot, ADC si ADAM.

(sursa:autonews.ro)


» Citeste si:

Comenteaza

 

 

 

Puteti folosi aceste tag-uri HTML

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*