Introduceti adresa de email:

Sustinut de FeedBurner


Audi RS5, primele fotografii oficiale

audirs5Cu o saptamana si jumatate inaintea debutului oficial care va vea loc la Salonul Auto de la Geneva, Audi RS5 a iesit la lumina printr-o serie de fotografii oficiale extrem de reusite care au “scapat” pe internet printr-o brosura publicata, accidental sau nu, de una dintre companiile care asigura comunicarea Audi la nivelul Germaniei.

Desi nu exista inca date oficiale legate de noul model al casei din Ingolstadt, primele informatii arat ca acesta va dispune sub capota de un motor V8 de 4.2 litri care va dezvolta circa 420 CP.

La nivel estetic, noul Audi RS5 vine cu elemente aditionale care vor face cu siguranta deliciul posesorilor si al admiratorilor marcii. Vorbim de un spoiler frontal redesenat, de o grila de tip fagure care prezinta la apel sigla RS5, de un set de jante special pregatite pentru cea mai performanta versiune a lui A5, dar mai ales de un spate dominat de evacuarile ovale supradimensionate pozitionate in partile laterale ale spoilerului posterior si de un eleron care subliniaza apartenenta modelului german la o serie sportiva. La interior, Audi RS5 vine cu scaune noi, cu cadrane inedite si cu o serie de imbunatatiri stilistice in raport cu versiunea de serie A5.

(sursa:4wheelsnews.com)


» Citeste si:

Comenteaza

 

 

 

Puteti folosi aceste tag-uri HTML

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*