Introduceti adresa de email:

Sustinut de FeedBurner


Berceanu ii scapa pe vitezomani de confiscarea masinilor

Vitezomanii vor scapa, cel putin pentru moment, de amenintarea ca li se va confisca masina daca apasa prea tare acceleratia, ba mai mult de atat, propunerile absurde de modificare a Codului rutier vor fi anulate, iar initiatorul lor demis, a anuntat, vineri, ministrul Transporturilor, Radu Berceanu.
Potrivit sefului de la Transporturi, a fost vorba de propuneri aflate in dezbatere in cadrul Strategiei Nationala pentru Siguranta Rutiera, care contine prevederi precum confiscarea masinilor vitezomanilor, eliminarea insitutiei martorului sau retinerea amenzilor direct din conturile contravenientilor, informeaza Antena 3.

Ministrul este de acord ca masurile nu pot fi imprumutate din tarile care sunt mult inaintea noastra la capitolul infrastructura rutiera.

In scandalul proiectului de strategie, cele doua institutii implicate, Politia si Ministerul Transporturilor dau vina una pe alta.

Ministrul Berceanu a decis ca directorul Autoritatii Rutiere Romane sa fie demis din functie, iar Strategia sa fie modificata.

In plus, toate propunerile vor ajunge intai la secretarii de stat si apoi vor fi puse in dezbatere publica.

(sursa:ziare.com)


» Citeste si:

Comenteaza

 

 

 

Puteti folosi aceste tag-uri HTML

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*