Introduceti adresa de email:

Sustinut de FeedBurner


BMW lanseaza noul M3

bmwm3BMW lanseaza in primavara aceasta faceliftul lui M3. Noul M3 va fi mai performant, dar si mai ecologic, gratie noii generatii a tehnologiilor EfficientDynamics.

Noul BMW M3 va fi lansat in primavara acestui an. Echipat cu un motor V8 de 4 litri si 420 de cai-putere conceput special pentru M3, noul model sportiv de la BMW este pe cat de performant, pe atat de eficient. Functia Auto Start Stop opreste automat motorul atunci cand masina nu se misca iar atunci cand soferul apasa acceleratia, motorul porneste din nou, fara intarziere.

Astfel se reduc emisiile si consumul de carburant. Aceasta functie va fi folosita atat pentru cutiile de viteze manuale cu sase rapoarte, cat si pentru cutia de viteze cu ambreiaj dublu M Drivelogic. M3 este astfel, impreuna cu X6 ActiveHybrid si Seria 7 ActiveHybrid, unul dintre modelele care folosesc functia Auto Start Stop impreuna cu o cutie de viteze manuala robotizata.

Noile tehnologii EfficientDynamics, dotari standard ale noilor M3 Coupe, Cabriolet si Sedan, si sistemul Auto Start Stop, reduc consumul cu pana la 8% si scad nivelul emisiilor noului model bavarez cu 24 de grame CO2 pe kilometru. Cu noile masuri de ecologizare a lui M3 acesta ajunge acum, in versiunea coupe, cu motorul V8 si transmisia cu ambreiaj dublu la un consum de 11.2 litri la 100 km si 12.4 litri la 100 km cu transmisia manuala cu sase rapoarte. Aceleasi valori ale consumului sunt valabile si pentru M3 Sedan. La versiunea decapotabila consumul mediu ajunge la 11.5 litri / 100 km pentru transmisia cu ambreiaj dublu si 12.6 litri pentru transmisia manuala. Toate versiunile lui M3 vor respecta normele Euro 5.

Pachetul Competition, disponibil pentru M3 Coupe si M3 Sedan si accesoriile originale BMW dau clientilor mai multe posibilitati de personalizare. Pachetul Competition include suspensii care coboara garda la sol a masinii cu 10 mm, jante noi si sistemul EDC de control al suspensiilor, care include un mod Sport ce a fost creeat special pentru pachetul Competition si care este reglat in concordanta cu modificarile aduse sasiului si cu sistemul de stabilitate DSC.

(sursa:automarket.ro)


» Citeste si:

Comenteaza

 

 

 

Puteti folosi aceste tag-uri HTML

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*