Introduceti adresa de email:

Sustinut de FeedBurner


Circulatie restrictionata pe DN 6 in 17 si 18 octombrie

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) va restrictiona circulatia la intrarea in municipiul Lugoj (dinspre Recas) in zilele de 17 si 18 octombrie 2009, in intervalul orar 22.00 – 6.00, pentru executarea lucrarilor de montare a grinzilor prefabricate la pasajul centurii ocolitoare Lugoj.
“Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania anunta participantii la trafic ca in zilele de 17 si 18 octombrie 2009, pe timpul noptii, circulatia vehiculelor rutiere va fi inchisa pe DN 6, km 502+500, in reprize de timp de 60 de minute, alternand cu perioade de 120 de minute in care circulatia va fi deschisa pe jumatate de cale”, se arata in anuntul Companiei de Drumuri.

Dirijarea si informarea participantilor la trafic va fi realizata prin indicatoare rutiere si piloti de circulatie. CNADNR solicita conducatorilor auto sa respecte restrictia de circulatie instituita si semnalizarea temporara.


» Citeste si:

Comenteaza

 

 

 

Puteti folosi aceste tag-uri HTML

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*