Introduceti adresa de email:

Sustinut de FeedBurner


Clubul supravietuitorilor Volvo a implinit 20 de ani

volvo_xc70Clubul “Volvo saved my life” a ajuns la 20 de ani. Membrii acestui club sunt exclusiv supravieţuitori ai unor accidente în urma cărora maşina le-a salvat viaţa.

Unul dintre cele mai interesante cluburi fondate de pasionaţii unei mărci a ajuns la cel de-al 20-lea an de la înfiinţare. Este vorba de clubul “Volvo saved my life”, unul care nu impresionează neapărat prin numărul membrilor, ci prin poveştile pe care le are fiecare dintre aceştia, supravieţuitori ai unor accidente în care modelul Volvo în care se aflau le-a salvat viaţa.

Fiecare dintre membri se înscriu benevol în acest club, după ce aceştia se conving că Volvo-ul propriu sau cel în care rulau la un moment dat le-a salvat viaţa într-un accident care altfel le era fatal. Pentru a putea să fie admis în club, fiecare membru trebuie să dovedească faptul că a trecut printr-un accident dur, grupul fiind monitorizat de Volvo.

Volvo a fondat în 1970 un grup de cercetare a accidentelor pentru a-şi optimiza sistemele de securitate montate pe modelele proprii. De atunci, experţii Volvo au analizat fiecare accident din Suedia în care a fost implicat un model Volvo.

(sursa:automarket.ro)


» Citeste si:

Comenteaza

 

 

 

Puteti folosi aceste tag-uri HTML

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*