Introduceti adresa de email:

Sustinut de FeedBurner


Codul rutier s-ar putea modifica. Senatul a adoptat noi reglementari de circulatie

Mai multe propuneri legislative care aduc modificari legislatiei rutiere au fost adoptate tacit de Senat, in aceasta saptamana. Una dintre schimbarile adoptate de senatori se refera la pedepsirea cu cel putin 15 ani de inchisoare a a soferilor care conduc sub influenta alcoolui sau a stupefiantelor si produc accidente de circulatie cu victime.

(sursa:avocatnet.ro)


» Citeste si:

  • Nu exista articole asemanatoare.

2 comentarii la Codul rutier s-ar putea modifica. Senatul a adoptat noi reglementari de circulatie

  • D-FENS

    …ar fi bine sa publicati ceva concret,nu doar zvonuri,daca e posibil o singura data,nu de 3 ori…
    Multzam fain!

  • Haiducu

    Un şofer beat la volan sau drogat este un real pericol public. Dacă din cauza unui asemenea şofer au loc accidente grave, rezultând victime, se impune ca încadrarea de “omor din culpă” să fie transformată în “omor cu premeditare”, iar pedeapsa să fie de minim 15 ani, şi maxim 25 de ani, în funcţie de gravitatea faptei acelui conducător auto iresponsabil. În plus, acestuia i-ar trebui anulat permisul de conducere, având totuşi posibilitatea să dea din nou examen de conducere doar după 5 ani de la ispăşirea pedepsei cu închisoarea. Consider că numai cu asemenea măsuri se poate circula normal şi în siguranţă pe drumurile publice.

Comenteaza

 

 

 

Puteti folosi aceste tag-uri HTML

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*