Introduceti adresa de email:

Sustinut de FeedBurner


Concurs InfoLege.ro

InfoLege.ro va invita la concurs! Scrie un articol pe teme de legislatie, trafic, noutati in domeniul transporturilor, sau orice alt subiect ce are legatura cu specificul site-ului nostru si trimite articolul la post@infolege.ro.

Dupa ce apare articolul pe site, veti fi anuntati printr-un email si veti primi link-ul catre articolul dumneavoastra. Puteti trimite oricate articole, astfel aveti mai multe sanse la castigarea premiului. De aici treaba e simpla! Va invitati prietenii, cunostintele si nu numai sa comenteze pe tema dumneavoastra.

Astfel cel mai comentat articol, va castiga un kit handsfree “Smart TALK”

Premiul, consta intr-o casca bluetooth Smart Talk Mercury. Calitatea si valoarea se imbina cu succes in aceasta casca bluetooth usor de folosit, ce are un sunet excelent si o potrivire perfecta. Autonomia bateriei foarte indelungata in modul standby, precum si incarcatorul de masina USB fac din aceasta casca un partener ideal in convorbirile dumneavoastra oriunde v-ati afla.

Perioada concursului: 2 Martie 2011 – 1 Aprilie 2011
Castigatorul va fi anuntat pe data de 2 Aprilie 2011

 

Abonare
Abonati-va la newsletter pentru a fi la curent cu noutatile in fiecare zi.
Introduceti adresa de email: 

 

 

ATENTIE!! Nu toate articolele trimise vor intra in concurs. Pentru a fi publicate pe site, articolele trebuie sa respecte cateva conditii:

  • sa fie scrise corect din punct de vedere gramatical;
  • subiectul ales, sa aiba legatura cu tema site-ului InfoLege.ro;
  • sa nu contina jigniri, cuvinte vulgare, imagini inadecvate, etc.
  • SA FIE ORIGINALE! Aceasta este o conditie de baza! In cazul in care articolul este gasit pe alte site-uri, concurentul va fi automat descalificat. Aveti voie insa, sa postati cateva randuri din articol pe blogurile personale sau ale prietenilor, cu trimitere catre articolul complet de pe Infolege.ro, astfel crescand vizibilitatea articolului si sansele dumneavoastra.

Pentru ca nu ne plac lucrurile complicate, si vrem sa va fie cat mai usor, asta e tot! Succes si inspiratie multa!!


Doriti sa sponsorizati un concurs? Trimiteti un email la post@infolege.ro in care sa ne anuntati de intentia dumneavoastra. Multumim!» Citeste si:

5 comentarii la Concurs InfoLege.ro

Comenteaza

 

 

 

Puteti folosi aceste tag-uri HTML

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*