Introduceti adresa de email:

Sustinut de FeedBurner


Euro NCAP: Top 5 masini in 2009

golf6euroncapEuro NCAP a anuntat cele mai sigure cinci masini testate in 2009. Prima pe lista este Volkswagen Golf VI care a fost re-testata in 2009 si a obtinut maximul de puncte.

The Honda Insight Hybrid si Toyota Prius, modele economice testate in 2009, ocupa locurile 2 si respectiv 3 in topul realizat de  Euro NCAP. Locul 4 este ocupat de Hyundai i20. Pe locul 5 insa, se afla la egalitate 3 masini: Toyota Avensis, Volvo XC60 si Opel Astra. Cele mai slabe rezultate la testele Euro NCAP in 2009 au fost inregistrate de catre Suzuki Alto si Toyota Urban Cruiser, fiecare obtinand doar 3 stele.

Iata si topul Euro NCAP 2009:
1. VW Golf VI
2. Honda Insight
3. Toyota Prius
4. Hyundai i20
5. Toyota Avensis
5. Volvo XC60
5. Opel/Vauxhall Astra

In 2009, Euro NCAP a testat 33 de modele. Pentru a stabili scorul final, masinile sunt supuse la patru tipuri de teste de impact. Dr Michiel van Ratingen, Secretar General al Euro NCAP spune: “Este pentru prima data cand putem calcula performanta generala in materie de siguranta. Chiar daca aceste masini au obtinut punctaje maxime in teste diferite, prezenta lor in acest top ne arata ca sunt cele mai sigure”.

(sursa:Euro NCAP)


» Citeste si:

Comenteaza

 

 

 

Puteti folosi aceste tag-uri HTML

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*