Introduceti adresa de email:

Sustinut de FeedBurner


Ferrari World – Abu Dhabi

ferrari worldProiectat sa fie cel mai mare parc de distractii inchis din lume, cu un imens plafon a carui forma este inspirata din caroseriile renumitilor bolizi GT, Ferrari World Abu Dhabi tocmai a primit unda verde pentru deschiderea oficiala din 2010.

Structura externa are o infatisare de-a dreptul extraterestra. Pentru primul parc de distractii cu tematica Ferrari, initiatorii nu au omis niciun detaliu semnificativ, astfel incat acesta include, pe langa noua pista de Formula 1 din imediata vecinatate, o serie de magazine, hoteluri si nenumarate puncte de atractie.

ferrari world logoAcest “Disneyland al iubitorilor de Ferrari” este situat pe insula artificiala Yas, intre coasta, orasul Abu Dhabi si Dubai. Va avea cel mai rapid rollercoaster din lume: viteza maxima de 200 km/ora da o senzatie comparabila cu cea traita intr-un monopost Ferrari de Formula 1. Plafonul gigant, vopsit in rosu, are o suprafata de 200.000 mp si este inscriptionat cu cea mai mare emblema Ferrari din lume, cu un diametru de 66 de metri.


» Citeste si:

Comenteaza

 

 

 

Puteti folosi aceste tag-uri HTML

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*