Introduceti adresa de email:

Sustinut de FeedBurner


Ford: Centuri de siguranta cu airbag

Ford va introduce pe modelele sale, incepand cu 2010, centuri de siguranta cu airbag
Ford a prezentat primele centuri de siguranta cu airbag. Producatorul auto american a anuntat oficial ca noile generatii ale modelelor sale vor veni echipate cu acest nou element de siguranta, care a fost prezentat in premiera mondiala in 2001, la Salonul Auto de la Detroit. Primul vehicul oferit cu aceasta dotare este Ford Explorer, care va fi lansat anul viitor in Statele Unite. Combinarea acestor doua elemente de siguranta importante, centura de siguranta si airbag-ul, ofera protectie pasagerului la nivelul pieptului, in eventualitatea unui accident. Airbagurile acopera o suprafata de cinci ori mai mare decat o centura de siguranta normala, ceea ce ajuta la o distributie mai uniforma a fortei impactului.
Centurile inventate de Ford sunt, in starea lor normala, mai moi decat cele clasice si, deci, mai confortabile. Producatorul american spera ca noua inventie sa duca la cresterea procentului pasagerilor de pe locurile din spate care poarta centura de siguranta.

centura fordFord va introduce pe modelele sale, incepand cu 2010, centuri de siguranta cu airbag.

Ford a prezentat primele centuri de siguranta cu airbag. Producatorul auto american a anuntat oficial ca noile generatii ale modelelor sale vor veni echipate cu acest nou element de siguranta, care a fost prezentat in premiera mondiala in 2001, la Salonul Auto de la Detroit.

Primul vehicul oferit cu aceasta dotare este Ford Explorer, care va fi lansat anul viitor in Statele Unite. Combinarea acestor doua elemente de siguranta importante, centura de siguranta si airbag-ul, ofera protectie pasagerului la nivelul pieptului, in eventualitatea unui accident. Airbagurile acopera o suprafata de cinci ori mai mare decat o centura de siguranta normala, ceea ce ajuta la o distributie mai uniforma a fortei impactului.

Centurile inventate de Ford sunt, in starea lor normala, mai moi decat cele clasice si, deci, mai confortabile. Producatorul american spera ca noua inventie sa duca la cresterea procentului pasagerilor de pe locurile din spate care poarta centura de siguranta.


» Citeste si:

3 comentarii la Ford: Centuri de siguranta cu airbag

  • Rookie

    Foarte interesant. Speram sa devina standard cat mai repede.la cate nebunii se intampla….

  • Allex

    Da rookie e f interesant si in acelasi timp foarte sigur (marindu’ti sansele de supravietuire in caz d inpact destul de mult). Problema e ca la noi nu prea se poarta centura de siguranta.(k na: dak o porti esti un fraier). nu stiu daca 1/10 din soferi poarta centura. si daca nu poarta soferii centura cei din spate nici atat. ROMANIA AR TREBUI INTAI EDUCATA SI APOI INTRODUSE ACESTE SISTEME 😐

  • tnt

    Sa stii ca in ultimii 2-3 ani au inceput si romanii sa poarte centurile de siguranta. Pacat ca procentul celor care poarta centura pe locurile din spate este foarte mic.

Comenteaza

 

 

 

Puteti folosi aceste tag-uri HTML

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*