Introduceti adresa de email:

Sustinut de FeedBurner


Gropila, groapa ucide!

gropilaClubul moto Dac Motors, din care facea parte si unui dintre cei doi motociclisti care au decedat duminica intr-un accident produs din cauza unei gropi, a demarat vineri o campanie care incearca sensibilizarea autoritatilor si prevenirea unor astfel de drame.

“Campania consta in desenarea langa fiecare groapa a profilului unei persoane intinse pe asfalt, similar celor dintr-un accident mortal. Au fost deja marcate in acest mod aproximativ 70 de gropi serioase din toate sectoarele Bucurestiului folosindu-se un spray cu vopsea nepermanenta. Campania nu are in vedere victimele deja facute de gropile din asfalt dar trage un semnal de alarma despre urmarile tragice ce pot fi cauzate de acestea”, arata intiatorii campaniei, Dac Motors, pe site-ul motociclism.ro.

Campania nu este a motociclistilor pentru motociclisti, se adreseaza tuturor participantilor la trafic afectati de gropi si de catre carosabilul degradat.

“Campania este simpla, non-agresiva, dar cu un impact puternic. Alatura-te oriunde ai fi in tara si ia cu tine cand pleci de-acasa o creta sau o creta cerata, ori o vopsea nepermanenta si ‘daruieste’ fiecarei gropi din orasul tau conturul potentialei victime pe care o asteapta”, se mai arata in apelul motociclistilor.

Initiatorii campaniei i-au gasit si un nume acesteia: Gropila. Ei ii invita pe toti cei dornici sa se implice in aceasta actiune sa foloseasca momente ale zilei sau noptii in care traficul nu va fi perturbat, si sa utilizeze creta sau vopsea nepermanenta, pentru a nu intra in conflict cu autoritatile.

(sursa:ziare.com)


» Citeste si:

Comenteaza

 

 

 

Puteti folosi aceste tag-uri HTML

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*