Introduceti adresa de email:

Sustinut de FeedBurner


Info Trafic – Restrictii de circulatie in judetele Alba si Valcea

Datorita lucrarilor la podul de la kilometrul 157 de pe DN7, in zona Milcoiu (Valcea) traficul rutier se va desfasura cu greutate din data de 9 octombrie, pentru o perioada de 30 de zile.

De asemenea, din cauza unor lucrari la o trecere la nivel cu calea ferata traficul se va desfasura in aceleasi conditii pe traseul comun al drumurilor nationale 1 si 7, in judetul Alba, incepend de pe 10 octombrie, pe o perioada de 20 de zile.

In ceea ce priveste judetul Alba, autoritatile sfatuiesc soferii sa aleaga rutele ocolitoare catre Ungaria dinspre Brasov, DN13 Brasov – Targu Mures, DN15 Targu Mures – Turda, DN1 Turda – Oradea – Bors si catre Arad dinspre Ramnicu Valcea, DN 67 Ramnicu Valcea – Targu Jiu, DN66 Targu Jiu – Simeria, DN7 Simeria – Deva – Arad, informeaza Centrul Info Trafic al Politiei Romane.

In aceasta perioada soferii sunt sfatuiti sa tina cont de indicatiile lucratorilor de la drumuri sau semnificatia culorilor semafoarelor care reglementeaza circulatia pe un fir, alternativ, in ambele sensuri.


» Citeste si:

Comenteaza

 

 

 

Puteti folosi aceste tag-uri HTML

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*