Introduceti adresa de email:

Sustinut de FeedBurner


Legea nr. 89/2010 pentru aprobarea OUG nr. 93/2009 privind unele masuri pentru intarirea controlului in scopul combaterii transporturilor ilicite de marfuri

Legea nr. 89/2010 pentru aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 93/2009 privind unele masuri pentru intarirea controlului in scopul combaterii transporturilor ilicite de marfuri a fost publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, Nr. 351, din 27 mai 2010.

Parlamentul Romaniei adopta prezenta lege.

Articol unic. — Se aproba Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 93 din 30 iunie 2009 privind unele masuri pentru intarirea controlului in scopul combaterii transporturilor ilicite de marfuri, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 457 din 1 iulie 2009, cu urmatoarele modificari:

1. La articolul 2 punctul 1, litera e) a alineatului (1) al articolului 14 se modifica si va avea urmatorul cuprins:
„e) transportul in scop comercial al cerealelor sau al produselor de panificatie, neinsotite de documentele prevazute de lege care sa justifice provenienta licita a acestora, cu amenda de la 3.000 lei la 5.000 lei, confiscarea marfii si a mijlocului de transport marfa utilizat in acest scop, daca acesta apartine contravenientului sau daca nu exista contract legal de carausie.”

2. Articolul 3 se modifica si va avea urmatorul cuprins:
„Art. 3. — (1) Veniturile rezultate din valorificarea bunurilor confiscate si ca urmare a aplicarii sanctiunilor potrivit art. 1 si 2 constituie venituri la bugetul de stat.
(2) Ministrul administratiei si internelor si ministrul finantelor publice vor emite ordine in aplicarea dispozitiilor art. 1, 2 si art. 3 alin. (1).”
Aceasta lege a fost adoptata de Parlamentul Romaniei, cu respectarea prevederilor art. 75 si ale art. 76 alin. (2) din

Constitutia Romaniei, republicata.
PREȘEDINTELE CAMEREI DEPUTAȚILOR
ROBERTA ALMA ANASTASE
PREȘEDINTELE SENATULUI
MIRCEA-DAN GEOANA
Bucuresti, 21 mai 2010.
Nr. 89.


» Citeste si:

  • Nu exista articole asemanatoare.

Comenteaza

 

 

 

Puteti folosi aceste tag-uri HTML

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*