Introduceti adresa de email:

Sustinut de FeedBurner


Ministerul Mediului va suplimenta numarul de vouchere din programul Rabla

Ministerul Mediului va propune, in sedinta de guvern de saptamana viitoare, un act normativ care prevede suplimentarea numarului de tichete valorice din programul Rabla, potrivit declaratiilor ministrului mediului, Laszlo Borbely. In prezent, au fost distribuite 94 de mii de vouchere din cele 110 mii alocate programului.

“Voi pregati pentru saptamana viitoare o hotarare de guvern privind suplimentarea, din nou, pentru ca se pare ca exista cerere si peste 110 mii de masini. Si asigur pe toata lumea ca exista bani la Fondul de Mediu pentru a putea asigura banii pentru toate masinile vechi predate”, a declarat Laszlo Borbely, la finalul sedintei Executivului, de miercuri.

Potrivit declaratiilor ministrului mediului, in ultimele doua luni, s-au predat la Remat-uri 63 de mii de masini, dublu in 2 luni fata de intreg anul 2009, cand s-au predat 32 de mii. De asemenea, tot in aceasta perioada, s-au vandut aproximativ 11 mii de masini.

“11 mii inseamna de fapt 2,9 vouchere pe masina, deci inseamna, de fapt, 33 de mii de vouchere care au fost deja folosite. Va dau o cifra comparativa, in ianuarie si februarie in toata Romania s-au vandut sau s-au cumparat 2.500 de masini noi. De cand a intrat programul Rabla, numai prin acest program s-au vandut de aproape 5 ori mai multe masini, este cea mai mare crestere, in afara de, mi se pare, Anglia, din UE si, probabil, ca acest trend se va mentine in continuare”, mai precizeaza ministrul.

(sursa:avocatnet.ro)


» Citeste si:

Comenteaza

 

 

 

Puteti folosi aceste tag-uri HTML

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*