Introduceti adresa de email:

Sustinut de FeedBurner


Nou! Citroen DS3 Racing [video]

citroen_ds3_racingCitroen a prezentat primul clip video cu aditia limitata DS3 Racing, un hothatch de 200 CP.

Pentru a atrage atentia asupra gamei DS, dar si pentru a-i intarata pe pasionatii de hothatch-uri, Citroen vine cu un model pe care a reusit sa-l faca excelent din punct de vedere estetic. DS3 Racing arata aproape ca o masina de concurs, dar cu o doza generoasa de rafinament.

Combinatia de culori de pe caroserie, jantele, dar si interiorul ornat tot cu portocaliu, fac din acest model o prezenta care va atrage atentia indiferent de compania in care se afla. Nu este loc de reprosuri nici la nivel tehnic. Motorul este unul turbo, de 1,6 litri, care produce 200 CP si 275 Nm. Transmisia este asigurata de o cutie de viteze manuala, cu 6 trepte.

DS3 Racing dispune si de suspensie sport, garda la sol micsorata cu 15 mm si ecartament cu 30 mm mai mare la nivelul ambelor punti. Francezii au facut tot posibilul pentru a induce clientilor idee ca sunt la volanul unei masini de competitie.

Totusi, nu foarte multa lume se va bucura de DS3 Racing. Masina va debuta la Geneva si va fi disponibila in a doua jumatate a acestui an. Daca se conduce atat de bien precum arata, iar francezii nu vor exagera cu pretul de vanzare, cele 1.000 de exemplare programate pentru productie se vor epuiza destul de repede.

(sursa:sotto.ro)


» Citeste si:

  • Nu exista articole asemanatoare.

Comenteaza

 

 

 

Puteti folosi aceste tag-uri HTML

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*