Introduceti adresa de email:

Sustinut de FeedBurner


Ordinul MTI 815/2010 - Norme privind personalul cu responsabilitati in siguranta circulatiei

Ordinul Ministerului Transporturilor si Infrastructurii nr. 815/2010 pentru aprobarea Normelor privind implementarea si dezvoltarea sistemului de mentinere a competentelor profesionale pentru personalul cu responsabilitati in siguranta circulatiei si pentru alte categorii de personal care desfasoara activitati specifice in operatiunile de transport pe caile ferate din Romania si pentru actualizarea Listei functiilor cu responsabilitati in siguranta circulatiei, care se formeaza-califica, perfectioneaza si verifica profesional periodic la CENAFER a fost publicat in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, Nr. 716, din 27 octombrie 2010.

In temeiul prevederilor art. 1 alin. (2), ale art. 5 alin. (1) lit. m) si ale art. 6 din anexa nr. 2 „Regulament de organizare si functionare al Centrului National de Calificare si Instruire Feroviara — CENAFER” la Hotararea Guvernului nr. 1.663/2004 privind organizarea si functionarea Centrului National de Calificare si Instruire Feroviara — CENAFER, cu modificarile ulterioare, precum si ale art. 5 alin. (4) din Hotararea Guvernului nr. 76/2009 privind organizarea si functionarea Ministerului Transporturilor si Infrastructurii, cu modificarile si completarile ulterioare, ministrul transporturilor si infrastructurii emite urmatorul ordin:

Art. 1. — Se aproba Normele privind implementarea si dezvoltarea sistemului de mentinere a competentelor profesionale pentru personalul cu responsabilitati in siguranta circulatiei si pentru alte categorii de personal care desfasoara activitati specifice in operatiunile de transport pe caile ferate din Romania, prevazute in anexa nr. 1, care face parte integranta din prezentul ordin.
Art. 2. — Lista functiilor cu responsabilitati in siguranta circulatiei, care se formeaza-califica, perfectioneaza si verifica profesional periodic la CENAFER, prevazuta in anexa nr. 1 la Hotararea Guvernului nr. 1.663/2004 privind organizarea si functionarea Centrului National de Calificare si Instruire Feroviara — CENAFER, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 983 din 26 octombrie 2004, cu modificarile si completarile ulterioare, se actualizeaza si se inlocuieste cu lista prevazuta in anexa nr. 2, care face parte integranta din prezentul ordin.

Anexa: Ordin MTI 815/2010

(Sursa:avocatnet.ro)


» Citeste si:

Comenteaza

 

 

 

Puteti folosi aceste tag-uri HTML

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*