Introduceti adresa de email:

Sustinut de FeedBurner


Pirelli investeste 50 mil euro imprumutati la Slatina

pirelliPirelli va extinde fabrica de anvelope de la Slatina in urma unui imprumut acordat de catre Banca Europeana de Investitii (BEI) in valoare de 50 de milioane de euro.

BEI anuntase in 13 noiembrie ca analizeaza acordarea acestei finantari.

“Imprumutul va finanta majorarea productiei de anvelope pentru autoturisme si vehicule comerciale usoare la facilitatea de productie din Slatina, Romania.

Finantarea va fi folosita in cadrul proiectului de investitii de 250 milioane euro anuntat de grup pentru activitatile sale din Romania pentru o perioada de trei ani, din 2009 pana in 2011”, conform comunicatului BEI.

Investitia este destinata modernizarii si maririi fabricii existente, sub forma extinderii facilitatilor pentru productia si tratamentul produselor pe baza de elastomer.

Grupul Pirelli a anuntat un profit net de 6,3 milioane euro in primul semestru din 2009, datorita imbunatatirii operatiunilor in al doilea trimestru. Vanzarile grupului au atins 2,138 miliarde euro, de la 2,455 miliarde euro, in primele sase luni din 2008.

Anul acesta, Pirelli se asteapta la vanzari de 4,3 miliarde euro.

(sursa:auto.ro)


» Citeste si:

  • Nu exista articole asemanatoare.

Comenteaza

 

 

 

Puteti folosi aceste tag-uri HTML

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*