Introduceti adresa de email:

Sustinut de FeedBurner


Poliţiştii de la Circulaţie, victime ale propriilor radare

politiaPoliţiştii de la Circulaţie au căzut victima propriei strategii de folosire a noilor radare. Nu mai puţin de cinci Loganuri noi-nouţe echipate cu radarele MPH Industries Bee III au intrat în coliziune pe Autostrada Bucureşti – Piteşti în timp ce se îndreptau spre Maramureş.

Maşinile urmau să intre în dotarea poliţiştilor din nordul ţării chiar de ziua lor, sărbătorită joi. Bucuria a fost spulberată, când, miercuri, în jurul orei 12.45, cele 9 bijuterii defilau pe Autostrada Bucureşti-Piteşti. Şi asta pentru că, după cum ne-au declarat surse din IGP, ghinionul a făcut ca o restricţie de viteză impusă pe unul dintre tronsoane, l-a făcut pe şoferul aflat în capul coloanei cu nouă Super Loganuri să frâneze brusc. Fie că butonau noile jucări de la bord, fie că erau pur şi simplu neatenţi, sau aveau viteza mult prea mare, poliţiştii din spate n-au mai apucat să frâneze la timp.

Bilanţul a fost următorul: 5 maşini avariate, dintre care 3 suficient de serios încât să nu mai poată continua drumul spre Maramureş şi amendă plus câte două puncte de penalizare pentru doi dintre vitezomanii în uniformă. Partea bună a fost că niciunul dintre poliţiştii aflaţi în cele nouă maşini nu au suferit vătămări corporale.

De asemenea, cel puţin pentru Poliţia Rutieră a fost bine că nici preţioasele radare nu au avut de suferit în urma impactului. Mai în glumă mai în serios, unii poliţiştii spun că ar putea fi vorba de un efect al urărilor mai puţin binevoitoare ale sutelor de şoferi care s-au ales cu amenzi usturătoare, după ce radarele au fost aruncate în lupta cu viteza excesivă.

(sursa:gandul.info)


» Citeste si:

Comenteaza

 

 

 

Puteti folosi aceste tag-uri HTML

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*