Introduceti adresa de email:

Sustinut de FeedBurner


Programarile la Registrul Auto Roman (RAR)

rarProgramarile la Registrul Auto Roman (RAR) se vor face la numarul unic la nivel national – 021.9672, incepand de astazi, 23 mai 2013, masura face parte din Proiectul “call-center national”.

“Directorul Registrului Auto Roman, George-Adrian Dinca, a decis implementarea proiectului “call center national”, proiect care face parte din strategia de dezvoltare a Registrului. Astfel, se reconfigureaza modul in care clientii Regiei isi fac programarile la activitatile RAR-RA”, se arata intr-un comunicat al RAR.

Reprezentantii Registrului Auto sunt de parere ca avantajele numarului unic de programari sunt “incarcarea uniforma” a reprezentantelor RAR, accesul rapid al clientului la operatorul care efectueaza programarea telefonica, precum si alternativa programarii in judete limitrofe, in cazul in care intervalul de asteptare este mai mic fata de cel din judetul solicitat.

Pe langa numarul unic, programarile la RAR pot fi facute si on-line, pe site-ul www.rarom.ro.


» Citeste si:

Comenteaza

 

 

 

Puteti folosi aceste tag-uri HTML

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*