Introduceti adresa de email:

Sustinut de FeedBurner


Rabla 2010: 20.000 de masini in 2 saptamani

Romanii au dus la casat in doua saptamani de la momentul lansarii Programului Rabla peste 20.200 de masini, reprezentand aproape doua treimi din numarul total al masinilor casate in intreg anul trecut, conform datelor date publicitatii de Administratia Fondului pentru Mediu. Pana acum au fost cumparate insa sub 500 de masini noi, diferenta uriasa fiind cauzata de lentoarea formalitatilor, dar si de existenta unei piete de tranzactionare a voucherelor.

Presedintele Administratiei Fondului pentru Mediu (AFM), Gheorghe Popescu, a declarat intr-o conferinta de presa ca editia 2010 se bucura de un real succes, comparativ cu rezultatele obtinute in anul anterior cand, in total, au fost scoase din uz 32.327 de rable.

Succesul programului a fost greu de intuit si gestionat chiar si de reprezentantii AFM, dupa cum a recunoscut Popescu, asumandu-si raspunderea pentru “sincopa” creata in procesul de tiparire si acordare a tichetelor valorice catre firmele care se ocupa de casatul masinilor.

(sursa:24auto.ro)


» Citeste si:

Comenteaza

 

 

 

Puteti folosi aceste tag-uri HTML

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*