Introduceti adresa de email:

Sustinut de FeedBurner


RCA mai scump cu 50% ?

Este foarte posibil ca proprietarii de masini sa plateasca in curand un RCA mai scump cu 15 pana la 50%. Motivul: asiguratorii considera “insuficente” tarifele actuale, in contextul unor cereri de despagubire tot mai mari, informeaza mediafax.

Procentul reprezentand majorarea, va varia de la o companie de asigurari la alta, existand si posibilitatea ca unele societati sa nu aplice nici o crestere de preturi.

Si in luna septembrie companiile de asigurari anuntau scumpirea RCA-ului, motivand cu majorarea TVA-ului, cresterea daunelor si a fraudelor.

In plus, firmele de asigurari beneficiaza de faptul ca o data la 3 luni pot umbla la tarife, dupa ce analizeaza si contraofertele de pe piata. Totusi, proprietarii de masini care nu au produs nici o dauna platesc cu 10% mai putin decat pretul standard al RCA-ului.

Daca in Romania, la inceputul anului, RCA-ul pentru o masina de 1.400 cmc pe un an costa 110 euro, in Ungaria asigurarea auto obligatorie costa 105 euro, in timp ce in Bulgaria numai 80 de euro.

(sursa:auto.ro)


» Citeste si:

Comenteaza

 

 

 

Puteti folosi aceste tag-uri HTML

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*