Introduceti adresa de email:

Sustinut de FeedBurner


Rovignete reclamate in instanta

Judecatoriile sunt asaltate de plangerile soferilor dupa introducerea camerelor de monitorizare pe drumurile nationale. Numai in Deva, judecatoria are in lucru peste 1.000 de dosare. Recordul il detine un sofer care a facut zeci de reclamatii, dupa ce a primit amenzi de 20.000 de lei.

Judecatorii spun ca in cele mai multe cazuri, reclamantii au avut castig de cauza si asta pentru ca cei mai multi soferi au primit amenzile acasa dupa mai multe luni de zile, in loc sa li se atraga atentia de la prima abatere, pentru a putea intra in legalitate.

Pe de alta parte, exista cazurile soferilor care au cumparat masinile, dar au pastrat rovignietele de la fostul proprietar, iar acestea nu mai figurau in baza de date a Companiei Nationale de Drumuri si Autostrazi.

Mai este si situatia in care soferii si-au luat rovignietele electronice, insa nici acestea nu erau inregistrate. De aceea, cei care tranziteaza DN7 de mai multe ori pe zi, primesc acasa zeci de sanctiuni pe care nu au de ales si trebuie sa le platesca.

Intr-o singura zi, la judecatoria Deva au fost depuse peste 150 de plangeri.

(sursa: realitatea.net)


» Citeste si:

1 comentariu la Rovignete reclamate in instanta

  • TUINEA MARIUS

    Am platit rovineta pe un an de zile in luna Noiembrie 2011 iar in Decembrie am inscris masina pe numele meu,mentionez ca masina erea inscrisa pe nr de Bucuresti fiindca a fost luata in leasing.Mai este valabila rovineta?

Comenteaza

 

 

 

Puteti folosi aceste tag-uri HTML

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*