Introduceti adresa de email:

Sustinut de FeedBurner


Se strang bani la buget? Peste 17.500 de amenzi in numai doua zile

Politistii au dat, vineri si sambata, peste 17.500 de amenzi in toata tara, in valoare de 3.246.000 de lei, majoritatea pentru incalcarea regulilor de circulatie, a ordinii publice, dar si pentru activitati comerciale ilicite, potrivit unui comunicat al Inspectoratului General al Politiei Romane.

Potrivit Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR), politistii au verificat peste 7.200 de societati comerciale si baruri si aproape 500 de case de schimb valutar si amanet si au confiscat bunuri in valoare de 265.000 de lei.

De asemenea, oamenii legii au constatat peste 770 de infractiuni, au identificat peste 580 de persoane suspectate ca au comis infractiuni si 40 de persoane urmarite. Totodata, au retinut 44 de persoane.

Conform comunicatului, in cele doua zile au fost retinute aproape 740 de permise de conducere si au fost retrase 500 de certificate de inmatriculare, dupa verificarea a 55.400 de masini.

(sursa:ziare.com)


» Citeste si:

Comenteaza

 

 

 

Puteti folosi aceste tag-uri HTML

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*