Introduceti adresa de email:

Sustinut de FeedBurner


TyreEye – detectorul de uzura a pneurilor

SchachtmodellFirma Belgiana Traffic-Observer a inventat un dispozitiv automat, care “citeste” din mers uzura anvelopelor.

TyreEye detecteaza gradul de uzura a pneurilor, in momentul in care autovehiculul trece peste el. Aparatul poate fi confundat cu usurinta, cu un capac de canalizare. Atunci cand se trece peste el, un laser scaneaza profilul anvelopei si masoara automat profunzimea santurilor de uzura. Daca ele sunt sub pragul legal admis, de 1,6 milimetri, masina va fi fotografiata, ca si in cazul radarelor fixe.

TyreEye, poate detecta cu precizie uzura anvelopelor masinilor in miscare, cu viteze de maxim 120 km/h. Producatorul declara ca acesta funtioneaza optim in orice conditii meteo.


» Citeste si:

2 comentarii la TyreEye – detectorul de uzura a pneurilor

  • Allex

    Cred k sistemul va fi adoptat foarte rapid in Romanaia pt e normal sa bagam cat mai multe amenzi si cat mai multe taxe. Oriqum un sistem interesant ce va scapa multe vieti…. Cati prieteni aveti care nu si’au schimbat cauciucurile deloc desi ruleaza q ele d 2-3 ani sau mai mult [daca esti u ala mai bn te’ai mai gandi inainte sa mai muti masina din parcare 😉 ]

  • tnt

    Eu pe aia cu caiciucuri de ceata, i-as arde mai tare decat pe aia cu viteza..

Comenteaza

 

 

 

Puteti folosi aceste tag-uri HTML

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*